TurboTech Sweden AB

Vi söker en medarbetare

TurboTech Sweden AB finns i Strömsund, Jämtland. Vi erbjuder ett brett sortiment av bytesturbo, renoverade till nyskick för att möta våra kunders krav på kvalitet, ekonomi och miljöhänsyn.
Utöver det tar vi fram egna koncept för uppgradering och tävling. Utveckling och teknik ligger oss varmt om hjärtat vilket passar bra då turbovärlden är i ständig förändring.

Vi söker dig som är intresserad av motorer på ett djupare plan. Du är resultatinriktad och van att arbeta självständigt, kvalitet är en självklarhet. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från verkstadsbranschen då du behöver vara bekväm med svarv, fräs, svets och montering. Med detta som grund och din känsla för detaljer lär vi dig yrket på plats.

Kommunikation är viktigt för oss. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift oavsett om det gäller tekniska instruktioner/analyser eller kontakt med kunder.

Du kommer att arbeta självständigt med olika moment som ingår i vår renoveringsprocess, vilket innefattar allt från isärtagning och kontroll till montering med balansering och flödeskalibrering.

Låter det intressant?

Ring gärna för mer information, 0670-120 00.
Skicka din ansökan senast 2019-01-20 till;

info@turbotech.se

TurboTech
Industricentragatan 11
833 36 Strömsund

Order/Kundservice: 0670 - 120 00

Öppettider: mån-tor 7.00-16.30, fre 7.00-12.00

Du kan även fylla i formuläret så kontaktar vi dig inom kort