Audi 3,0 D, A4, A5, A6, Q5, Q7 - Billet kompressorhjul extended tips
- Kapacitet 350 hk
- Flödesbearbetad turbindel
BMW N54 - Uppgraderad biturbo.
- Billet kompressorhjul extended tips.
- Högflödes 9-bladigt turbinhjul.
- Kapacitet 490 hk.
- Uppgraderad lagring.
Amarok BiTDI - Uppgraderad biturbo.
- Billet kompressorhjul extended tips.
- 15 procent högre kapacitet än standardturbo.
TurboTech Uppgraderingsturbo - Högre kapacitet.
- Passar bolt-on.

VI HAR SPECIALISERAT OSS PÅ ATT UPPGRADERA ORIGINALTURBO.

UPPGRADERINGSTURBO

Vi har specialiserat oss på att uppgradera originalturbo, efter en chiptrimning är nästa steg på din motoroptimering. Det ger en rejäl kapacitetsökning hos din turbo, är bolt-on med originalutseende och originalkvalitet. Du kommer att märka skillnaden och din motor kommer att arbeta med högre verkningsgrad i det trimmade registret.

Du kan köpa uppgraderingen som en bytesturbo. Vi skickar turbon till dig, du byter i bilen och returnerar den gamla stommen i efterhand, den är en del av betalningen. Du kan även skicka turbon för renovering och uppgradering. Priset är lägre än för bytesturbo men kräver i gengäld att din turbo är hel i hus, roterande delar och VNT-delar/wastegate.
Uppgraderingsturbo tillverkas på beställning och kan generellt levereras inom en vecka.

Syftet med en uppgraderingsturbo är att öka massluftflödet genom motorn. I enstaka fall kan systemet sätta felkoder avseende laddtrycket. I så fall behöver bilen styrsystem mappas om för att det ska fungera och det får du som kund i så fall ordna själv.

Renovering raceturbo/kullagrad turbo

Vi renoverar din Precision eller kullagrade Garrett till nyskick.

Har du en specialanpassad turbo ser vi givetvis till att du får den tillbaka i samma utförande och med samma inställningar. Vid behov kan vi även uppgradera kullagrade turbo.

Tävlingsturbo

Vi har bred erfarenhet av tävlingsturbo!

Vi har färdiga paket, rallykoncept, men bygger även turbo speciellt för dina behov med avseende på motorkoncept, tävlingsform och budget. Kör du rally kan du lita på att få en turbo som är anpassad för din motor och reglementsenlig med en optimal utformning av den kritiska restriktorn för att krama ur maximal körbarhet och effekt. Tävlingsturbo byggs antingen helt från grunden eller så utgår vi från en lämplig turbo som modifieras.

Order/Kundservice: 0670 - 120 00

Öppettider: mån-tor 7.00-16.30, fre 7.00-15.00

Du kan även fylla i formuläret så kontaktar vi dig inom kort