Air Werks

En serie glidlagrade turboaggregat från BorgWarner och består av olika kombinationer av Schwitzer och 3K aggregat. De är framtagna för trimning och tävling och finns i många olika varianter. De kombinerar hög kvalitet med ett attraktivt pris.

EFR-turbo

Borg Warners state of the art när man vill ha det absolut bästa. Gamma-Ti turbinhjul för ultrasnabb respons, dubbla keramiska kullager med ”metallkorg” för höga temperaturer och lång livslängd, maskinfrästa kompressorhjul med extended tips som ger ett brett arbetsområde och turbinhus med hög temperaturtålighet. Levereras komplett med magnetventil, integrerad avlastningsventil och kompressorhus förberett för varvtalsmätning.

Tävlingsturbo

TurboTech har bred erfarenhet av tävlingsturbo! Vi har färdiga paket, rallykoncept, men bygger även turbo speciellt för dina behov med avseende på motorkoncept, tävlingsform och budget. Kör du rally kan du lita på att få en turbo som är anpassad för din motor och reglementsenlig med en optimal utformning av den kritiska restriktorn för att krama ur maximal körbarhet och effekt. Tävlingsturbo byggs antingen helt från scratch eller så utgår vi från en lämplig turbo som modifieras. Läs mer om våra koncept eller kontakta oss.

Tillbehör

Här har vi samlat alla möjliga delar för dig som har ett projekt, allt från siliconeslang, slangklammer och wastegateaktuatorer till laddluftkylare, cellpaket och bränslespridare.

Uppgraderingsturbo – bolt on

Med 25 år i turbobranschen finns mycket erfarenhet hos TurboTech som kommer väl till pass när vi gör uppgraderingsturbo i originalhus.
Fördelarna med en TurboTech Uppgraderingsturbo är att den utvändigt ser ut som original och passar direkt i din bil utan modifieringar, den är ”bolt-on”. Vi utgår alltid från originalturbo och bygger en turbo för snabb respons och ett brett arbetsregister med hög verkningsgrad både vid låga motorvarvtal och vid full effekt. Originalturbon utvärderas i vårt motorlab och modifieringarna av turbon sker sedan under omfattande tester för att hitta optimal funktion. Detta ger en turbo utan kompromisser, som även fungerar bra i vardagstrafik.
Alla TurboTech uppgraderingsturbo är balanserade och kalibrerade och byggs av kvalificerad personal för maximal funktion och livslängd.
Oavsett om du skickar in din egen turbo för uppgradering eller beställer en färdig får du samma höga kvalitet. TurboTech Uppgraderingsturbo omfattas av vårt bytessystem där du returnerar din gamla turbo efter bytet, vilket ger ett lägre pris utan att ge avkall på kvalitet.
För att utnyttja den höga kapaciteten hos din nya turbo kan ytterligare modifieringar krävas liksom justering av motorns ECU, sk ”mappning”.
Många uppgraderingar finns i prislistan för originalturbo. Titta efter och klicka på den gröna symbolen. Hittar du inget till din bil eller har frågor – kontakta oss.

Order/Kundservice: 0670 - 120 00

Öppettider: mån-tor 7.00-16.30, fre 7.00-15.00

Share This