Prislistan – Bytesturbo, Renoveringar / Uppgraderingar

Sök pris

 

Vi garanterar inte att prislistan är komplett och vi förbehåller oss rätten till prisjusteringar. Läs mer i våra köpvillkor. Är du osäker på vilken turbo som sitter på din bil, kontakta oss på telefon 0670-120 00 eller mejl info@turbotech.se

Här visas sökresultatet

Att änka på

Bytesturbo

Bytesturbo får du skickad till dig inför ett turbobyte. Bytesturbo är en originalturbo, renoverad till nyskick. Den är balanserad, kalibrerad och på VNT-aggregat även grundflödeskalibrerad. Din gamla turbo, som också ska vara original och komplett, ska skickas tillbaka inom tio dagar, den är en del av betalningen.

Renovering av turbo

Du kan även skicka in din turbo för renovering. Vi vill ha den hos oss upp till en vecka och du får den då komplett renoverad och i nyskick tillbaka. Priset är lägre än det för bytesturbo men kräver att hus, roterande delar och wastegate-/VNT-delar är hela. Skulle din turbo ha större skador kommer bytespris att gälla. Vi kontaktar dig då för ett godkännande.

Fraktinformation

Frakt tillkommer. Vi skickar med Posten, till privatpersoner med Postpaket och till företagskunder med Företagspaket 16.00. Det kostar vid renovering, 185 kr. Vid bytesköp inkl returfrakt av stommen, 370 kr. Priser inkl moms.

Order/Kundservice: 0670 - 120 00

Öppettider: mån-tor 7.00-16.30, fre 7.00-15.00

Skicka in ditt REG-nr.

Fyll i ditt registreringsnummer och skicka så återkommer vi med pris och leveranstid. Du får svar under våra öppettider. Funktionen gäller svenska personbilar. För andra frågor, skicka ett mejl eller ring oss.