Trasig turbo och inte i akut behov av bilen? Skicka då in turbon för renovering och ta del av vårt allra bästa erbjudande.

Många tänker ekonomi i första hand och visst är det så att renoveringen är billigare än bytesturbon, du kan spara tusenlappar. Vid en renovering, när det är just din turbo vi arbetar med, bjuder vi på en felanalys och i ett lite längre perspektiv är det den stora vinsten.

Vet du varför turbon gick sönder? Ibland är det uppenbart men ofta inte.

Behöver du veta? Kan det hända igen? Ja, det är faktiskt inte ovanligt att man missar orsaken bakom ett turbohaveri och drar på sig ännu ett, helt i onödan.

Man kan tro att turbons tid är utmätt efter ett visst antal mil men för det allra mesta händer något utanför turbon som påverkar den och orsakar problem. Det kan vara partiklar som följer motoroljan och skadar turbons lagring, övervarvning av turbon orsakad av motorfel eller ett igensatt partikelfilter som skadar tätningarna och leder till läckage… Listan kan göras lång. Vi varnar för många och varierande saker.

Vad har hänt just din turbo? Skicka in för renovering och låt oss ta reda på det. När vi rustat dig med kunskap om vad som orsakat problemet löser du det lättare och bäddar för att din nyrenoverade turbo håller riktigt länge.